Jukka Suutari Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtajaksi

Jukka Suutari toimitusjohtaja

1.4.2022 – Runsaat kaksi vuotta Aulis Lundell Oy:n liiketoimintajohtajana toiminut Jukka Suutari on nimitetty yhtiön toimitusjohtajaksi ja Leena Lundell ottaa hallituksen puheenjohtajan tehtävän.

Lohjalainen terästuotteiden ja teräkseen pohjautuvien rakennustuotteiden valmistaja Aulis Lundell Oy kasvatti viime vuonna liikevaihtoaan noin 50 prosenttia. Myyntiä kasvatetaan Suomen lisäksi Ruotsissa, jossa yrityksellä on hyviä jälleenmyynti- ja asiakaskontakteja.

Leena Lundell on työskennellyt perheyrityksen omistajana ja toimitusjohtajana 16 vuotta ja on noussut viime vuosina teräksen näkyvimpien puolestapuhujien joukkoon.

– Kasvavaa myyntiä ja kansainvälistymistä ajatellen Jukan nimitys toimitusjohtajaksi on suunnitelmamme mukainen. Keskityn itse jatkossa hallituksen puheenjohtajana perheyrityksen strategiaan sekä brändikehitystehtäviin, jotka ovat aina olleet tärkeässä osassa työssäni. Toimin lisäksi Teräsrakenneyhdistyksen hallituksessa, jossa haluan edistää teräksen asemaa rakentamisessa ja kiertotaloudessa, Leena Lundell kertoo.

– Saimme viime vuoden asuntomessuilta Pyörre-talon avulla mittavan kasvuspurtin, kun osoitimme koko Suomelle, että rakennusala pystyy siirtymään kiertotalouteen. Luomme kasvua uusilla hankkeilla ja pitkälle jalostetuilla tuotteillamme strategisten kumppaniemme kanssa, Leena Lundell jatkaa.

 

Sähköinsinööri teräsrakenteiden kimpussa

Jukka Suutari on koulutukseltaan sähkötekniikan diplomi-insinööri ja hän toimi pitkään elektroniikkateollisuuden eturivin yrityksissä ennen Aulis Lundellille siirtymistä. Perheyrityksen pitkälle jalostettu tuotevalikoima sekä intohimoinen pyrkimys laatuun ja asiakasarvoon vetoaa häneen.

 

– Minua kiinnostaa teräksen, muotoilun, talotekniikan, digitaalisuuden ja moduulirakentamisen yhdistelmä. Leenan johtama tuotekehitys on 15 vuodessa tuonut markkinoille lukuisia menestyksekkäitä ratkaisuja. Esimerkiksi Liune-ovijärjestelmiä käytetään laatukohteissa suurten kaupunkien tornitaloista hulppeimpiin omakotitaloihin. Tähän ajatteluun olen sitoutunut, Jukka Suutari kertoo.

 

Lisätietoja:

Leena Lundell, hallituksen puheenjohtaja, Aulis Lundell Oy, leena.lundell@aulislundell.fi, 044 522 3054

Jukka Suutari, toimitusjohtaja, Aulis Lundell Oy, jukka.suutari@aulislundell.fi, 040 530 3212

 

 

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.