Tekninen myyjä

Olemme toimittaneet tuotteita rakennusteollisuudelle kohta 40 vuoden ajan ja tuotteemme ovat kaiken sydän. Teräsprofiilien tekniset ja rakenteelliset suunnitteluominaisuudet sekä meidän ylivertainen osaaminen kylmämuovatussa massatuotantoteknologiassa ovat johtaneet laajaan valikoimaan innovatiivisia tuotteita. Tätä tukee myös laaja palvelutaso sekä sivustolla, että sen ulkopuolella erilaisten rakennushankkeiden yhteydessä.

Teräsprofiilit ja teräsrakenteiden innovatiiviset mahdollisuudet ovat johtaneet markkinajohtaviin ratkaisuihin, kuten Gypsteel väliseinä -ja alakattoprofiilit, ProfAL kerroslattiat, KOOLARI ® ja LIUNE™ välioviratkaisut.

Yhtiömme on yksityinen perheyritys ja meidän päämarkkina-alue on kotimaa. Toimimme hyvien liikenneyhteyksien varrella Lohjalla pääkaupunkiseudun tuntumassa.

Kasvatamme innovatiivisten Lundell-Profile teräsprofiilien myyntiä ja haemme teknistä myyjää tukemaan kasvuamme kotimaan markkinoilla ja viennissä.

Työtehtäviisi kuuluvat teräsprofiilien ja kevytrakenneratkaisujen tilausten- ja tarjousten käsittely, tekninen neuvonta sekä muut monipuoliset tehtävät tiimissämme. Teet tiivistä yhteistyötä Lundell-tiimin kanssa. 

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa rakennus- tai kaupallisen alan koulutusta
  • oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta
  • joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • sujuvia yhteistyötaitoja

Eduksi katsomme CAD-ohjelmiston osaamisen.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään kykysi sekä kehittymään myynnin ammattilaisena. Lisäksi saat kannustavan työyhteisön ja erinomaiset työterveyspalvelut sekä terveysvakuutuksen.

Työpaikka on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Sijaintisi on Lohja.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 18.9.2018 mennessä salme.kortelainen@calmen.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Salme Kortelainen puh. 044 507 5523

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.