Arvot ja vastuullisuus

Kuulumme Kauppalehden vuoden 2019 Menestyjiin

Arvot

Asiakaslähtöisyys

Tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme ja ymmärrämme heidän tarpeensa syvällisesti. Kumppanuus asiakkaan kanssa perustuu luottamukseen ja molemminpuoliseen hyötyyn.

Tuloksellisuus

Menestyksemme perustuu kannattavaan toimintaan, jonka tavoitteena on yhtiön arvon kasvattaminen pitkällä aikavälillä. Olemalla tehokkaita ja kilpailukykyisiä varmistamme toimintamme jatkuvuuden ja kasvun.

Luontoa kunnioittaen

Menestyksemme perusta alkaa luonnon tasapainon kunnioittamisesta. Tuotantomme muokkaa materiaalia, jossa on maksimimäärä kierrätettyä raaka-ainetta ja kaikki hukkamateriaali kierrätetään. Tuotantotehokkuus ja tuotantotekniikka optimoidaan ympäristöä ja energiatehokkuutta vaalien. Tuotekehityksemme on jo vuodesta 1995 vaalinut ympäristöä voimakkaasti Eko-Pro julkisivutuoteperheemme julkaisun ajoista lähtien. 

Vastuullisuus, arvot  ja ympäristö Aulis Lundell Oy

Vastuullisesti teräksestä

Teräs on materiaali, jota hyödynnetään joka ikisessä talossa. Tiesitkö, että terästä kierrätetään enemmän kuin paperia, teräksellä on pitkä käyttöikä ja teräs on täysin kierrätettävää. Ilmastonmuutos on kuluneen vuoden aikana noussut yhdeksi maailmanlaajuisista kärkipuheenaiheista. Erilaiset tutkimukset osoittavat, että ihmiset ja yritykset haluavat tehdä ympäristötekoja ja kannustavat myös muita tekemään kestäviä päätöksiä. Asiakkaiden tuleekin vaatia kumppaniyrityksiltään toimenpiteitä yhteisen planeettamme hyväksi. Kestävä elinkaarilaatu syntyy pitkäjännitteisen ja vastuullisen työn tuloksena, joka yrityksen tulee voida luotettavasti osoittaa.

Hiilineutraali yhteiskunta on Suomen pitkän aikavälin ilmastotavoite, jonka saavuttamisessa materiaalivalinnat ovat merkittävässä osassa. Suomessa kuluttajien suurimmat vaikutukset ympäristöön aiheutuvat liikenteestä, ravinnosta ja asumisesta. Rakentamisessa tulisi suosia vähähiilisiä ja kestäviä materiaaleja, kuten terästä. Kevytrakentaminen on ympäristöteko, sillä rakennetun ympäristön päästöt syntyvät rakennusmateriaalien valmistuksesta, rakennustyöstä, energian käytöstä, huollosta, korjauksista sekä purkamisesta ja purkujätteiden käsittelystä. Lisäksi kevytrakentaminen on rakentajalle ergonomisin vaihtoehto, joka tuo rakennukseen myös eniten muuntojoustavuutta ja asukkaalle eniten tilaa. 

Aulis Lundell Oy on panostanut merkittävästi hiilijalanjälkensä pienentämiseen. Viimeisimpänä ympäristötekona Lundell on hankkinut Gypsteelille sekä kevyille ja kantaville teräsprofiileille EPD-ympäristöselosteet, jotka antavat rakentajille ja suunnittelijoille luotettavaa ja vertailukelpoista tuotetietoutta kestävien päätösten tueksi. Lue lisää Lundell Profile-tuotteiden EPD-selosteista. Myös seinän sisään liukuvat Liune-väliovet ovat saaneet omat EPD-selosteensa. Niihin ja Liunen ympäristötietouteen voi tutustua täällä.

Jatkuva kehittäminen

Aktiivinen toiminnan kehittäminen turvaa menestyksemme pitkällä tähtäimellä. Edistämme itse muutosta ja uudistumme kehittämällä toimintaamme sekä tuotteitamme toimintaympäristömme muutosten mukaisesti. Kyseenalaistamme olemassa olevat ratkaisut ja kannustamme toisiamme parempiin suorituksiin. Osaava, aktiivinen ja motivoitunut henkilöstö takaa toiminnan kehittämisen. Kannamme vastuuta omasta ammatillisesta kehittymisestämme ja jaamme myös omaa osaamistamme muille.

Rakennusinnovaatioita ja tietoa ilmastoystävällisestä teräksestä

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.