Arvot | Aulis Lundell

Arvot

Asiakaslähtöisyys

Tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme ja ymmärrämme heidän tarpeensa syvällisesti. Kumppanuus asiakkaan kanssa perustuu luottamukseen ja molemminpuoliseen hyötyyn.

Tuloksellisuus

Menestyksemme perustuu kannattavaan toimintaan, jonka tavoitteena on yhtiön arvon kasvattaminen pitkällä aikavälillä. Olemalla tehokkaita ja kilpailukykyisiä varmistamme toimintamme jatkuvuuden ja kasvun.

 

Luontoa kunnioittaen

Menestyksemme perusta alkaa luonnon tasapainon kunnioittamisesta. Tuotantomme muokkaa materiaalia, jossa on maksimimäärä kierrätettyä raaka-ainetta ja kaikki hukkamateriaali kierrätetään. Tuotantotehokkuus ja tuotantotekniikka optimoidaan ympäristöä ja energiatehokkuutta vaalien. Tuotekehityksemme on jo vuodesta 1995 vaalinut ympäristöä voimakkaasti Eko-Pro julkisivutuoteperheemme julkaisun ajoista lähtien. Nyt uutena pientalotuotannossa on perinteistä pientalorakentamista uudistavat ja energiatehokkuuden edelläkävijät, teräsrunkoiset pientaloelementit.

Jatkuva kehittäminen

Aktiivinen toiminnan kehittäminen turvaa menestyksemme pitkällä tähtäimellä. Edistämme itse muutosta ja uudistumme kehittämällä toimintaamme sekä tuotteitamme toimintaympäristömme muutosten mukaisesti. Kyseenalaistamme olemassa olevat ratkaisut ja kannustamme toisiamme parempiin suorituksiin. Osaava, aktiivinen ja motivoitunut henkilöstö takaa toiminnan kehittämisen. Kannamme vastuuta omasta ammatillisesta kehittymisestämme ja jaamme myös omaa osaamistamme muille.

Menestyjät 2019 Aulis Lundell Oy
Kuulumme Kauppalehden vuoden 2019 Menestyjiin