Liune oviratkaisuja nähdään jälleen useammassa kohteessa vuoden 2022 Asuntomessuilla Naantalissa.

Nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan Liunen ratkaisuihin erilaisissa kodeissa Asuntomessuilla aurinkoisessa Naantalissa. Mitä parempaa voisi olla, kun kaunis kesäpäivä, upea messualue ja uudet inspiraatiot oman kodin sisustukseen.

Moduulirakentaminen on erottamaton osa tulevaisuuden asuinrakentamista ja Liune on osana Lundell X MOD moduulikonseptia. Teräsmoduulit tuodaan toistamiseen asuntomessuille suuren yleisön eteen.

Löydät Liunen ja X MOD kohteen rannan tuntumasta Ua5.

Moduulirakentaminen yhdistetään yhä riisuttuun estetiikkaan mutta me saamme todistaa, että näin ei enää ole, sillä Lundell X MOD tavoite on tarjota päinvastainen WOW-elämys. Upealla tilasuunnittelulla ja rohkealla sisustuksella on mahdollista toteuttaa viihtyisiä koteja.

Tehokäytössä 29,75 m2 on sijoitettu tilava olohuone, keittiö, makuuhuone ja SPA. Skandinaavista renessanssia edustava sisustustyyli lanseerattiin kiertotalouden emotalo Pyörteessä Lohjan Asuntomessuilla, jolloin kohde pokkasi sekä Paras Talo - että Paras Sisustus -palkinnot kuten myös ensimmäinen kunniamaininta ”Vihreä teko”.

Liune tilaratkaisut on sisustettu yhdessä kuvataiteilija Johanna Oraksen kanssa. Tule tutustumaan ja ihastumaan messuille.

Luovat sisustusratkaisut rakentamisen innovaattorina

Aulis Lundell Oy voitti viime vuoden Lohjan asuntomessuilla Pyörre-talollaan kaikki palkinnot, joista yksi oli Paras sisustus -palkinto. Liune-liukuovet olivat tärkeä osa näyttävää, värikästä ja palkittua sisustusta.

Liune-liukuovi tuo tilaa lisää ja antaa uuden ulottuvuuden sisustukselle. Se mahdollistaa persoonallisen tilan ja tunnelman luomisen taiteen, värien ja pintojen vahvistamana. Luovat ratkaisut  ovat tämän päivän rakentamisen ja tilasuunnittelun ydintä.

Luvassa tilaratkaisuiden lisäksi myös taidesisustusta sekä kaikille tuttu ja monille rakastava uutuus, jonka laseeraus tapahtuu Naantalissa.

Hanki Lippusi asuntomessuille täältä

Nähdään pian!

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.