Avoimet työpaikat | Aulis Lundell

Aulis Lundell Oy rekrytointi avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

B2B aluemyyjä, Lohja

Haluatko vastuullisen työn myynnin ja asiakkuuksien hoitajana? Kiinnostaako sinua myynnin kasvattaminen, entä oletko aktiivinen tiimipelaaja? Viihdytkö kentällä asiakasrajapinnassa, jossa pääset tuottamaan rakennusteollisuuden asiakkaillesi lisäarvoa? Olisiko tässä sinun mahdollisuutesi päästä tekemään myyntityötä innovatiivisten ja laadukkaiden kevytrakennejärjestelmätuotteiden parissa.

B2B aluemyyjänä vastaat Aulis Lundellin tuotteiden ja palveluiden myynnistä nimetyille asiakkaille sekä uusien tuotteiden lanseeraamisesta (suurelementit ja tilamoduulit). Liikut aktiivisesti asiakkaiden luona luoden hyvät ja toimivat suhteet asiakkaisiin. Kykenet hahmottamaan asiakkaan tarpeet ja tarjoat ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Toimit luontevasti osana asiakkaan tiimiä neuvoen ja ratkaisten mahdollisia ongelmia sekä osana Aulis Lundellin tuotekehitystiimiä uusien ratkaisujen kehittämisessä.

Tehtävässä menestymistäsi edesauttaa aikaisempi kokemus tavoitteellisesta B2B myyntityöstä ja asiakkuuksien hoitamisesta. Haemme myyntitiimimme vahvistuksesi teknisesti kyvykästä rakennusteollisuuden tuntijaa, joka kykenee itsenäiseen myyntityöhön. Tekninen tai kaupallinen koulutustaustasi auttaa menestymistäsi tehtävässä. Työkielesi on suomi, mutta tulet toimeen myös englannilla.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden myynnin parissa. Energisen tiimin ja kannustavan esimiehen tuen lisäksi, saat kilpailukykyisen palkan ja muita työsuhde-etuja. Työsi alkaa kattavalla perehdytyksellä, joten pääset nopeasti osaksi tiivistä myyntitiimiämme.

Kiinnostuitko? Jos tunnet tehtävän omaksesi, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen otsikolla "B2B aluemyyjä" viimeistään 4.12.2020 mennessä Calmen HR-palveluille sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi. Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja, Jukka Suutari, puh. +358 40 530 3212, pe 20.11. klo 12-14 ja ti 24.11. klo 10-12.


Varastotyöntekijä, Lohja

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu kuormien purkaminen ja lastaaminen trukilla, raaka-aineiden ja tuotteiden varastointi logistiikka prosessissa sekä varaston inventointi ja järjestyksessä pitäminen. Käsiteltävät kuormat ovat isoja ja painavia peltikeloja (5-10 t.) sekä pitkää tavaraa, joka on pituudeltaan 2-12 m.

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa toisen asteen koulutusta (esim. logistiikan perustutkinto) ja/tai kokemusta varastotyön tekemisestä sekä SAP- osaamista. Lisäksi odotamme reipasta ja motivoitunutta asennetta työn tekemiseen sekä itsenäistä työotetta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden työskennellä rennossa työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Työtehtävät voivat olla ajoittain fyysisesti raskaita.

Jos tunnet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera palkkatoivomuksineen otsikolla "varastotyöntekijä" viimeistään 2.12.2020 mennessä Calmen HR-palveluille sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi. Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuaikana

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö, Leo Saarni, puh. +358 044 035 7001, (arkisin klo 9-15), s-posti leo.saarni@aulislundell.fi.


Etsimme jatkuvasti hyviä työntekijöitä. Se saatat olla juuri sinä.

Jätä avoin työhakemus tästä

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.