Avoimet työpaikat | Aulis Lundell

Aulis LUndell avoimet työpaikat rekrytointi

Avoimet työpaikat

METALLITYÖNTEKIJÄ RAINALINJALLE

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovausteknologialla valmistettavien teräsprofiilien valmistamiseen, kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä jatkojalostettujen tuotteiden kuten elementtien valmistukseen.

Olemme valmistaneet ja kehittäneet kantavia ja ei-kantavia rakennekomponentteja kuumasinkitystä teräsprofiilista yli 40 vuotta. Aulis Lundell Oy muokkaa terästä n. 5000 tn vuodessa. Meillä on omat vahvat tuoteperheet rakennustuoteteollisuudelle sekä alihankintatuotteita rakennustuoteteollisuudelle.

Metallityöntekijä

Tehtäviisi kuuluu ohutlevyprofiilien valmistus rullamuovaustekniikkaa käyttämällä. Työkalujen asetuksien tekeminen rullamuovauslinjoille on päivittäistä työtäsi. Tunnet teräksen materiaalina ja teräksen ominaisuudet ovat sinulle tuttua. Tehtävä on päivätyötä.

Odotamme Sinulta:

Odotamme sinulta kiinnostusta ja oppimishalua sekä motivaatiota metallialan töitä kohtaan. Aikaisempi kokemus metallialan töistä ei ole välttämätön, sillä perehdytämme sinut joka tapauksessa työhön. Lisäksi odotamme vastuuntuntoa ja oma-aloitteisuutta sekä reipasta tekemisen meininkiä. Edellytämme suomen- tai englanninkielentaitoa.

Kokemuksen metallialan töistä ja soveltuvan metallialan koulutuksen (esim. metallialan perustutkinto) katsomme sinulle eduksi.

Tarjoamme Sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn muiden alan ammattilaisten joukossa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Jos sinulla on työtä pelkäämätön asenne, yhteistyökykyä ja avoin mieli, tartu haasteeseen! Tehdas sijaitsee Lohjalla Saukkolassa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö, Leo Saarni, puh 0440 357 001, arkisin klo 8-15 sähköposti leo.saarni@aulislundell.fi 

Hakemukset

Jos tunnet tehtävän omaksesi, lähetä CV:si ja lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi 28.9.2021 mennessä Calmen HR-palvelut Oy:lle sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi.


Etsimme jatkuvasti hyviä työntekijöitä. Se saatat olla juuri sinä.

Jätä avoin työhakemus tästä

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.