Avoimet työpaikat | Aulis Lundell

Aulis LUndell avoimet työpaikat rekrytointi

Avoimet työpaikat

Haemme teräksistä ostajaa

Aulis Lundell Oy on toimittanut teräsprofiileita rakennustuoteteollisuudelle 40 vuoden ajan. Teräksiset kevytrakenteet ovat kaiken sydän. Teräsprofiilien ylivertaiset tekniset ominaisuudet yhdistettynä alamme Suomen suurimman rullamuovaajan ainutlaatuiseen osaamiseen on johtanut laajaan valikoimaan innovatiivisia tuotteita. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme kehittämässä rakennustuoteteollisuudessa uutta tulevaisuutta rakentamiseen.

Rekrytoimme uuden ammattilaisen hankinnan, toimitusten ja logistiikan hyvän toimivuuden ylläpitämiseksi, varmistamiseksi ja kehittämiseksi.

Oletko kehityshakuinen hankinnan ammattilainen?  Onko sinulla työn toteuttamiseen liittyvä ennakoiva pelisilmä metallialalta?

Haemme vahvistusta hankintatiimiin ja etsimme teknistä ostajaa vakituiseen työsuhteeseen

Sinä tulet toimimaan aktiivisesti myynnin kanssa huolehtien tarjouspyyntöihin reagoinnista ja tarvittavien materiaalien hankinnoista sekä ostolaskujen käsittelystä.  

Tehtävänäsi on:

 • tehdä ennalta suunniteltua hankintaa ja käydä ostosopimusneuvotteluja
 • materiaalien ostaminen ja kotiinkutsut tuotannon ja yrityksen organisaation tarkoitukseen
 • huolehtia siitä, että oikeat tavarat ovat oikeissa paikoissa oikeilla hinnoilla oikeaan aikaan
 • ostokomponenttien tuotetietojen ja hinnastojen ylläpito
 • yhteydenpito toimittajien kanssa (kyselyt, ennusteet, toimitukset) sekä toimittajasuhteiden ylläpito

Onnistuaksesi tehtävässä odotamme sinulta:

 • kaupallinen tai tekninen koulutus
 • hankinnan työkokemusta
 • vastuunottamista tarvittavista hankinnoista ja ostolaskujen käsittelystä
 • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, taloudellista ajattelutapaa
 • sujuvaa suomen- ja englannin kielten kirjallista ja suullista osaamista
 • olet itseohjautuva, systemaattinen, ja analyyttinen
 • koet yrityksen toiminnan ja oman työsi kehittämisen tärkeänä sekä innostavana asiana

Katsomme kokemuksen kevytrakentamisesta ja tarjouksiin liittyvistä neuvotteluprosesseista Sinulle eduksi.  Haemme pitkäaikaisia työntekijöitä ja toivomme että viihdyt iloisessa joukossamme pitkään.  

Mitä saat Aulis Lundell Oy:ltä:

 • monipuolisen, joustavan työympäristön ja vakituisen työn
 • mahdollisuuden kehittyä kasvavassa tiimissä
 • vastuuta ja vapautta - molempia
 • tiimin tuen, avun ja arvostuksen
 • kilpailukykyisen palkan ja muita työsuhde-etuja.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveen kera viimeistään 3.9.2021 mennessä Calmen HR-palveluille sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi.

Haastattelemme potentiaalisia kandidaatteja koko rekryprosessin ajan ja paikka täytetään, kun sopiva henkilö paikkaan löytyy, joten hae pian! Työ alkaa elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Leena Lundell p. 044 522 3054, parhaiten tavoitettavissa 4.8. - 17.8. klo 16-17

Salme Kortelainen, p. 044 507 5523, parhaiten tavoitettavissa arkisin 18.8. - 3.9.


METALLITYÖNTEKIJÄ RAINALINJALLE

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovausteknologialla valmistettavien teräsprofiilien valmistamiseen, kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä jatkojalostettujen tuotteiden kuten elementtien valmistukseen.

Olemme valmistaneet ja kehittäneet kantavia ja ei-kantavia rakennekomponentteja kuumasinkitystä teräsprofiilista yli 40 vuotta. Aulis Lundell Oy muokkaa terästä n. 5000 tn vuodessa. Meillä on omat vahvat tuoteperheet rakennustuoteteollisuudelle sekä alihankintatuotteita rakennustuoteteollisuudelle.

Metallityöntekijä

Tehtäviisi kuuluu ohutlevyprofiilien valmistus rullamuovaustekniikkaa käyttämällä. Työkalujen asetuksien tekeminen rullamuovauslinjoille on päivittäistä työtäsi. Tunnet teräksen materiaalina ja teräksen ominaisuudet ovat sinulle tuttua. Tehtävä on päivätyötä.

Odotamme Sinulta:

Odotamme sinulta kiinnostusta ja oppimishalua sekä motivaatiota metallialan töitä kohtaan. Aikaisempi kokemus metallialan töistä ei ole välttämätön, sillä perehdytämme sinut joka tapauksessa työhön. Lisäksi odotamme vastuuntuntoa ja oma-aloitteisuutta sekä reipasta tekemisen meininkiä. Edellytämme suomen- tai englanninkielentaitoa.

Kokemuksen metallialan töistä ja soveltuvan metallialan koulutuksen (esim. metallialan perustutkinto) katsomme sinulle eduksi.

Tarjoamme Sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn muiden alan ammattilaisten joukossa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Jos sinulla on työtä pelkäämätön asenne, yhteistyökykyä ja avoin mieli, tartu haasteeseen! Tehdas sijaitsee Lohjalla Saukkolassa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö, Leo Saarni, puh 0440 357 001, arkisin klo 8-15 sähköposti leo.saarni@aulislundell.fi 

Hakemukset

Jos tunnet tehtävän omaksesi, lähetä CV:si ja lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi 28.9.2021 mennessä Calmen HR-palvelut Oy:lle sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi.


Etsimme jatkuvasti hyviä työntekijöitä. Se saatat olla juuri sinä.

Jätä avoin työhakemus tästä

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.