Avoimet työpaikat | Aulis Lundell

Aulis LUndell avoimet työpaikat rekrytointi

Avoimet työpaikat

RAKENNESUUNNITTELIJA

Aulis Lundell Oy on toimittanut teräsprofiileita rakennusteollisuudelle 40 vuoden ajan. Teräksiset kevytrakenteet ovat kaiken sydän. Teräsprofiilien ylivertaiset tekniset ominaisuudet yhdistettynä alamme Suomen suurimman rullamuovaajan ainutlaatuiseen osaamiseen on johtanut laajaan valikoimaan innovatiivisia tuotteita. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä rakennusteollisuuden uutta tulevaisuutta.

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia toteutuksia julkisivujen termoelementeiksi ja moduuliratkaisuiksi talonrakentamiseen. Asiakkaamme vaihtelevat suurista rakennusliikkeistä aina yksittäisiin rakennushakkeisiin, sekä kotimaassa, että ulkomailla.

Ammattitaitoisen henkilökuntamme osaamisen johdosta kasvumme jatkuu, joten täydennämme kasvavaa Lohja tiimiämme ja haemme kasvun tekniseksi tueksi rakennesuunnittelijaa.

Sinä tulet toimimaan teknisten toteutusten suunnittelijatiimissä. Tarjoamme sinulle tehtävässä monipuolisia haasteita, joista esimerkkinä ovat Lohjan Asuntomessuilla olevat Pyörre- ja Promodi-talot. Tutustu www.pyörre-talo.fi  ja www.aulislundell.fi/moduulirakentaminen

Tehtäviisi kuuluu hankkeisiin tarvittavien teräsrakenteiden suunnittelu ja myynnin tukeminen hankkeisiin liittyen. Rakenteiden lujuustarkastelut, tuotantokuvien laatiminen, ja määrälaskenta. Osallistut myös terästuotteiden kehitykseen tiimin ja yhteistyökumppanien kanssa, jotta pääsemme hyödyntämään teräksen kestävän kehityksen ominaisuudet asiakkaiden käyttöön.

Onnistuaksesi tehtävässä odotamme sinulta:

 • rakennusalan koulutusta; AMK -insinööri, diplomi-insinööri tai vastaavaa koulutus
 • vastuunottamista suunnitteluhankkeiden tarvitsemista ratkaisuista, jotka perustuvat Aulis Lundellin terästuotteisiin
 • AutoCad osaamista
 • halua olla osana kasvavaa innovatiivista ja dynaamista tiimiä
 • halukkuutta ja sitoutumista pitkäkestoiseen työsuhteeseen
 • oma-aloitteisuutta ja intoa rakentaa onnistumisia yhdessä tiimissä
 • sujuvaa englannin kielen taitoa

Katsomme kokemuksen kevytrakentamisesta, Tekla tai Vertex-osaamisen sekä ruotsin kielen taidon Sinulle eduksi. Haemme pitkäaikaisia työntekijöitä ja toivomme että viihdyt iloisessa joukossamme pitkään.

Mitä saat Aulis Lundellilta:

 • monipuolisen, joustavan työympäristön ja vakituisen työn
 • pienen yrityksen edut ja vaikutusmahdollisuudet
 • vastuuta ja vapautta - molempia
 • mahtavan työporukan, jolla huumori ei lopu missään tilanteessa
 • tiimin tuen, avun ja arvostuksen
 • mukavat tilat Lohjalla
 • kilpailukykyisen palkan ja muita työsuhde-etuja

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi viimeistään 11.6.2021 mennessä Calmen HR-palveluille sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi. Jos sinulla tulee kysyttävää tai haluat lisätietoja, voit soittaa Salme Kortelaiselle +358 44 507 5523.

Haastattelemme potentiaalisia kandidaatteja koko rekryprosessin ajan ja paikka täytetään, kun sopiva henkilö paikkaan löytyy, joten hae pian!

Työ alkaa 14.6.2021 tai sopimuksen mukaan.


METALLITYÖNTEKIJÄ JA OPERAATTORI RAINALINJALLE

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovausteknologialla valmistettavien teräsprofiilien valmistamiseen, kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä jatkojalostettujen tuotteiden kuten elementtien valmistukseen.

Olemme valmistaneet ja kehittäneet kantavia ja ei-kantavia rakennekomponentteja kuumasinkitystä teräsprofiilista yli 40 vuotta. Aulis Lundell Oy muokkaa terästä n. 5000 tn vuodessa. Meillä on omat vahvat tuoteperheet rakennustuoteteollisuudelle sekä alihankintatuotteita rakennustuoteteollisuudelle.

Metallityöntekijä

Tehtäviisi kuuluu ohutlevyprofiilien valmistus rullamuovaustekniikkaa käyttämällä. Työkalujen asetuksien tekeminen rullamuovauslinjoille on päivittäistä työtäsi. Tunnet teräksen materiaalina ja teräksen ominaisuudet ovat sinulle tuttua. Tehtävä on päivätyötä.

Operaattori

Tehtäviisi kuuluu peltikelojen halkaiseminen rainoituslinjalla ja rainojen kuljettaminen varastoon nosturin avulla. Tehtävä on päivätyötä.

Odotamme Sinulta:

Odotamme sinulta kiinnostusta ja oppimishalua sekä motivaatiota metallialan töitä kohtaan. Aikaisempi kokemus metallialan töistä ei ole välttämätön, sillä perehdytämme sinut joka tapauksessa työhön. Lisäksi odotamme vastuuntuntoa ja oma-aloitteisuutta sekä reipasta tekemisen meininkiä. Edellytämme suomen- tai englanninkielentaitoa.

Kokemuksen metallialan töistä ja soveltuvan metallialan koulutuksen (esim. metallialan perustutkinto) katsomme sinulle eduksi.

Tarjoamme Sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn muiden alan ammattilaisten joukossa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Jos sinulla on työtä pelkäämätön asenne, yhteistyökykyä ja avoin mieli, tartu haasteeseen! Tehdas sijaitsee Lohjalla Saukkolassa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö, Leo Saarni, puh 0440 357 001, arkisin klo 8-15 sähköposti leo.saarni@aulislundell.fi 

Hakemukset

Jos tunnet tehtävän omaksesi, lähetä CV:si ja lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi 28.5.2021 mennessä Calmen HR-palvelut Oy:lle sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi.


Etsimme jatkuvasti hyviä työntekijöitä. Se saatat olla juuri sinä.

Jätä avoin työhakemus tästä

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.