Joulu 2017

Joulutervehdys Sinulle arvoisa asiakkaamme

 Terästä ja joulusukkia

Teräksestä on tänäkin vuonna rakennettu uutta Suomea. Vuoden parhaaksi teräsrakenteeksi valittiin Helsingin Länsiterminaali, joka on teräsrakentamista parhaimmillaan: laadukas tyylikkyys yhdistyy mietittyyn toiminnallisuuteen, kuten tuomaristo perusteli voittajan valintaa. Terästä on myös eduskuntatalon uusittu lattiarakenne, joka vaimentaa kiireiset askeleet. Lopputulos on toimiva, turvallinen ja terveellinen.

Näyttävät kohteet vievät teräsrakentamisen ilosanomaa omalta osaltaan eteenpäin, mutta saa tässä itseäänkin kiittää. Sinnikäs työmme suomalaisen teräsrakentamisen edistämiseksi alkaa näkyä tuotantoluvuissa. Esimerkkinä profiilituotantomme kasvoi tänä vuonna 25 prosenttia, eikä mediassa esillä ollut teräspula näkynyt meillä. Kilpailuvalttimme on ketteryys ja luotettavuus, ja asiakkaat saivat tilauksensa yleensä viikossa työmaalle. 

Mikään ei ole niin varmaa kuin jatkuva muutos myös vuonna 2018. Teräkseen perustuva kevytrakentaminen mahdollistaa muuntojoustavuuden. Oli kyse sitten väliseinistä tai lattioista, jo suunnitteluvaiheessa huomioon otettu muunneltavuus takaa kodin tilojen helpon päivittämisen. Kun rakenteisiin yhdistää Liune-liukuoven, lopputuloksena on maksimaalinen tilankäyttö.

Takana on varsin intensiivinen vuosi, mutta uskon, että tämä on vasta alkua. Rakentaminen vetää Suomessa, ja uusille teräsratkaisuille on vahva kysyntä. Tämän myötä tavoitteet ensi vuodelle ovat korkealla. Kasvu kannustaa automatisoimaan prosesseja, ja tulemme investoimaan uusia linjastoja tuotantoon. Jatkamme myös yhä valmiimpien ratkaisujen kehittämistä asumiseen ja rakentamiseen.

Kuluneesta vuodesta kuuluu kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Rakennamme yhdessä terveitä ja turvallisia kiinteistöjä seuraaville sukupolville.

Parhaat innovaatiot syntyvät silloin, kun mieli on rauhallinen ja tyyni. Jouluna on lupa katkaista kiire ja olla hetki tavoittamattomissa. Jos päässä surisee ja tuntuu, että on liian vähän aikaa, kokeilehan tätä taikaa:

 

Kääri kiire joulusukkaan,

sano sille: Mene hukkaan!

Johan loppuu turha touhu,

saapuu rauhallinen joulu!

Hyvää joulua ja menestystä uuteen vuoteen,

                                                                                                                                     

Lämpimin jouluterveisin

Leena Lundell

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.