Teräsnainen Terhi Hakola Liunen myynnin kärjeksi

Yrityshallinnon tradenomi Terhi Hakola on aloittanut 3.4.2018 Liune-välioviratkaisujen myyntipäällikkönä ja johtoryhmän jäsenenä. 

Terhi on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, ja vaikuttaa nykyisin Pirkanmaalta käsin. Liune-teräsnaiselle se on erinomainen asemapaikka, sillä Tampereella ja lähiseuduilla rakentaminen jatkuu vilkkaana ja rakennusprojekteja alkaa näillä näkymin viime vuotta enemmän.

Edellisessä työssään Teräselementti Oy:n hankintapäällikkönä Terhi johti hankintatoimea, organisoi hankintaprosesseja ja huolehti toimitussopimusten laadinnasta.

- Teräksen parissa jatkaminen tuntui luonnolliselta. Teräs on kestävä materiaali, mittatarkka ja nopea asentaa, Terhi kuvailee.

Liunen myyntipäällikkönä Terhin tavoitteena on lanseerata markkinoille uusi Liune-väliovikonsepti, ja kasvattaa myyntiä. Ennen kaikkea Terhi aikoo ravistella ihmisten luutuneita käsityksiä väliseinistä ja kääntyvistä ovista.

- Seinän sisään liukuva väliovi on asumisen ja tilankäytön mullistava innovaatio, jolla on neliöiden tehokäyttöä korostavan suunnittelun lisääntymisen myötä mahdollisuus kehittyä uudeksi ovistandardiksi, Terhi uskoo.

Terhiä ei syyttä tituleerata teräsnaiseksi. Hän on tottunut toimimaan teräksen ilosanoman sanansaattajana, ja tietää kokemuksesta, että vanhoihin ratkaisuihin päädytään yleensä siksi, ettei paremmista ole vielä tietoa.

Edellisessä tehtävässään Terhi laittoi puurunkoiseksi kaavaillun Suomen suurimman venehallin suunnitelmat uusiksi: 10 000 neliömetrin laajuinen Hanko Boat Yard toteutettiin lopulta Terhin aloitteesta teräksestä.

- Tämä osoittautui luonnollisesti nopeammaksi, edullisemmaksi ja toimivammaksi ratkaisuksi kuin puu, Terhi myhäilee.

Vapaa-ajallaan Terhi toimii Suomen suurimman maanpuolustusjärjestön Reserviläisliiton varapuheenjohtajana. Kiinnostus maanpuolustusta kohtaan on peräisin kotoa, ja hän on harrastanut ammuntaa nuoresta asti. Hakolan missio on saada järjestön toimintaan mukaan nuoria ja naisia.

Lisäksi Terhi golffaa ja löytyypä taskusta myös metsurin paperit, joten omat metsät saavat ammattimaista hoitoa.

Kun Terhi pääsee vauhtiin, kääntyville välioville käy auttamatta kuten C-kaseteille: nostalgiannälkäiset säilyttävät vanhoja aarteitaan vintillä.

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.