Aulis Lundell juhlii suomalaista työtä Suomen itsenäisyyden juhlavuoden Made by Finland -kampanjassa

Aulis Lundell Oy on mukana Made by Finland -kampanjassa, joka on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Made by Finland juhlii Suomen juhlavuotta, rohkaisee tuntemaan ylpeyttä monimuotoista suomalaista työtä kohtaan ja kertoo, millaisella työllä hyvinvointiamme rakennetaan.

– Meille suomalainen työ merkitsee ennen kaikkea sitä, että olemme lähellä asiakkaitamme. Suomalainen osaaminen on keskeinen osa Aulis Lundellin terästarinaa. Muotoilemme ja valmistamme teräsprofiilit, kevytrakennejärjestelmät ja Liune-liukuovet Suomessa. Kotimaisena perheyrityksenä edustamme suomalaista ja asiakaslähtöistä teräsosaamista, korostaa Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell

Aulis Lundell Oy:n tuorein taidonnäyte on helmikuussa lanseerattava Tyyni LD18 -mallin Liune dB -liukuovi, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota ääneneristykseen.

Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausalan mukaan on tärkeää tunnistaa tämän päivän suomalaisen työn menestystekijät ja tuntea aitoa ylpeyttä suomalaista työtä kohtaan.

– Itsenäisen Suomen hyvinvointi on rakennettu työllä, ja uskomme, että työ rakentaa hyvinvointiamme myös seuraavat sata vuotta. Kampanjalla haluamme muistuttaa, että jokaisen työpanos on yhteiskunnalle tärkeää. Suomessa tehdään monilla aloilla, monilla tasoilla ja monissa työtehtävissä arvokasta ja merkityksellistä työtä. Sitä jos jotain kannattaa juhlia, Lausala kertoo.

Suomalainen työ Made by Finland

 

Lisätietoja:
Leena Lundell, toimitusjohtaja, Aulis Lundell Oy, puh 044 522 3054, leena@aulislundell.fi
Tero Lausala, toimitusjohtaja, Suomalaisen Työn Liitto, puh 050 407 2623, tero.lausala@suomalainentyo.fi


Made by Finland -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Kampanjan tehtävänä on lisätä ylpeyttä suomalaista monimuotoista työtä kohtaan. www.madebyfinland.fi

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.