Menestyjä-sertifikaatti Aulis Lundell Oy:lle

Aulis Lundell Oy on analysoitu menestyjäyritykseksi, ja saanut Vuoden 2018 Menestyjät-serfifikaatin. 

Kauppalehden tutkimus -ja analyysiyksikkö Balance Consulting analysoi vuosittain yritysten suorituskykyä tilinpäätöstietojen perusteella. Analyysissä yrityksen taloudellista menestystä tarkastellaan kuuden eri osa-alueen mukaan. 

Yritys on menestyvä, jos sen kasvu, kannattavuus, rahoitusrakenne ja maksuvalmius ovat kunnossa. Menestys on kuitenkin suhteellista. Siksi yritys saa luokituksessa kultakin osa-alueelta pisteitä sekä vertailtuna kaikkiin Balance Consultingin tietokannan yrityksiin että oman toimialansa muihin yrityksiin. Vertailussa yritystä verrataan oman kokoluokkansa muihin yrityksiin.

Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon. Vain alle 5 prosenttia yrityksistä täyttää Kauppalehden menestyjäluokituksen kriteerit.

Menestyjä-sertifikaatti kertoo siitä, että yrityksen talous on vakaalla pohjalla, yrityksen johto ja organisaatio toimivat tehokkaasti ja yrityksestä löytyy tarvittavaa liiketoimintaosaamista.

Aulis Lundell Oy Kauppalehden Menestyjät 2018

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.