Olemme Kasvaja ja Menestyjä 2019

Kasvaja 2019 Aulis Lundel Oy

Tunnustettua liiketoimintaosaamista 

Aulis Lundell Oy on saanut Kauppalehden "Kasvaja 2019" ja "Menestyjät 2019"-sertifikaatit.

Kauppalehden tutkimus -ja analyysiyksikkö Balance Consulting analysoi vuosittain yritysten suorituskykyä tilinpäätöstietojen perusteella. 

Kasvuyritys-merkki on paitsi osoitus huomattavasta liikevaihdon kasvusta kolmena vuotena peräkkäin, myös merkki hyvästä johtamisesta ja kyvystä luoda menestyksekästä liiketoimintaa. Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin saaneen yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin.

Menestyjät 2019 Aulis Lundell Oy

Menestyjäluokitus sen sijaan edellyttää, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon, yrityksen talous on vakaalla pohjalla, yrityksen johto ja organisaatio toimivat tehokkaasti, ja yrityksestä löytyy tarvittavaa liiketoimintaosaamista.    

 

Olemme kiitollisia, ylpeitä ja iloisia näistä työn tuloksista. Tästä on hyvä jatkaa ja luoda menestyksekästä yhteistyötä niin olemassaolevien kuin uusienkin asiakkaiden kanssa, iloitsee Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell.

 

Klikkaamalla viereisiä kuvia saat ne isommiksi. Katso Aulis Lundell Oy:n Kauppalehden profiili täältä.

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.