Ratkaisut | Aulis Lundell

Aulis Lundell Oy ratkaisut rakentamiseen

Monipuoliset rakentamisen ratkaisut

Aulis Lundell Oy tarjoaa terästuotteisiin perustuvia ratkaisuja, joilla saat uudis- ja korjausrakentamisesta laadukkaampaa ja nopeampaa. Tuotteiden valmistus ja toimitus on nopeaa ja aina tasalaatuista. Kaikki tuotteet valmistetaan tehtaallamme Lohjalla. 

Materiaalilaskurit

Olemme kehittäneet käyttöösi materiaalilaskureita, jotka helpottavat rakentamisen suunnittelua. Täältä löydät niin alakatto-, väliseinä- kuin Weber SerpoVent-laskurinkin.

Esitteet ja ohjeet

Saat kaiken tarvitsemasi tiedon helposti laajasta esite- ja ohjevalikoimastamme. Täältä näet myös kaikki case-esitteemme ja Steelnews -julkaisumme.

Miksi teräs?

Suomessa ja pohjoismaissa teräs on rakennusmateriaalina perinteisesti jäänyt betonin ja puun varjoon. Sillä on kuitenkin kiistattomia etuja, joista kannattaa olla tietoinen. Tällaisia ovat esimerkiksi pitkäaikaiskestävyys, lujuus ja ergonomisuus. Lue lisää täältä teräksen eduista rakentamisessa.

Ratkaisumme rakentamiseen

Kun tuotteiden laatuun voi luottaa, ne valmistuvat kotimaassa ja toimitetaan ajallaan, rakentaminen on kustannustehokasta. Alla löytyvät linkit, joiden takaa pääsee tarkemmin tutustumaan ratkaisuihimme eri tuoteryhmissä. 

Lundell-Profile»
Teräksiset rullamuovaamalla tehdyt ohutlevyprofiilit, kuten alakatot, hattulistat, ruoteet, ulkoseinät, väliseinät ja kevytorret.

KOOLARI-lattiat»
Kevytrakenteiset ja muunneltavat KOOLARI -standardirakennejärjestelmät soveltuvat asuin-, majoitus-, ja liiketilakäyttöön tarkoitettuihin kohteisiin.

Moduulit teräsrungolla»
Ratkaise lisärakennustarve nopeasti valmistuvalla ja laadukkalla teräsrunkoisella Modilla. Soveltuu myös omakotitaloksi.

Teräsrunkoinen terassi»
Huoltovapaa ja ikuinen terassiratkaisu teräksestä. Valmistetaan tilauksen mukaan, useita pinnoitusvaihtoehtoja.

Liune-liukuväliovet» 
Laaja valikoima kotimaisia, seinän sisään liukuvia väliovia.

Lundell-teräspalvelu» 
Rainat, arkit ja kelat, joita halkaisupalvelumme leikkaa asiakkaan tarpeen mukaan.

 

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.