Rekrytointi | Aulis Lundell

Työntekijämme - yrityksemme voimavarat

Työntekijämme ovat yrityksemme voimavara ja tulevaisuus. Meillä on modernit uudet toiminnanohjausjärjestelmät ja prosessit joita noudatamme sovitusti, mutta ainutlaatuiset työntekijämme tekevät meistä vahvan. Työskentelemme läheisessä yhteydessä asiakkaisiin. Työntekijämme ovat menestyksen avaintekijöitä ja he ovat sitoutuneita asiakkaisiin.

 

Yrityskulttuurimme

Yrityksemme ytimenä on kulttuuri, jossa työntekijät voivat tuntea olevansa kuin saman perheen jäseniä. Työntekijämme ovat ahkeria ja heillä on laaja tietämys alasta. Pidämme kunnia-asianamme kehittää ja valmistaa ratkaisuja haastaviin kohteisiin perustuotantomme lisäksi. Olemme suomalainen yritys ja toimimme valtakunnallisesti. Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, toiminnan jatkuva kehittäminen, tuloksellisuus ja yksilön arvostus.

Avoin hakemus

Haemme palvelukseemme sekä vastavalmistuneita että kokeneita teräksisiä osaajia. Mikäli olet kiinnostunut työskentelystä Aulis Lundell Oy:n palveluksessa, lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen hakemus@aulislundell.fi Säilytämme hakemuksesi 4 kk.

Töihin Aulis Lundell Oy:lle

Aulis Lundell Oy toimii Lohjalla Länsi-Uudellamaalla. Meillä pääset hyvämaineiseen yritykseen, joka haluaa kasvaa ja huolehtia työntekijöistään. Tarjoammekin työntekijöillemme antoisan ja kannustavan uran sekä paljon kehittymismahdollisuuksia. Molemminpuolinen avoimuus rakentaa positiivista ja dynaamista ilmapiiriä.

Avoimet työpaikat

Katso tästä avoimet työpaikkamme

tai

Lähetä meille avoin hakemus

 

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.