Teräksestä rakentuu vaikka talo

Äskettäin päättyneillä Lohjan asuntomessuilla oli esillä kaksi erityistä taloa: teräsrunkoiset Pyörre ja ProModi. Molempien talojen lopputuloksissa konkretisoitui Aulis Lundell Oy:n neljänkymmenen vuoden aikana kertynyt kokemus, innovatiivisuus ja osaaminen. Teräs on tulevaisuuden materiaali, jonka käyttöä rakennusteollisuudessa kannattaa lisätä monestakin syystä. Teräsprofiilien mittatarkkuus varmistaa sen, että ne ovat helppoja ja nopeita asentaa. Teräs soveltuu hyvin Suomen vaativiin sääolosuhteisiin ja sen avulla voidaan vastata tulevaisuudessa edelleen kasvavaan ympäristötietoisuuteen ja siihen liittyviin nykyisiin ja tuleviin säädöksiin. Asuntomessuille valmistuneenn Pyörre-talon rakentamisessa painotettiin erityisesti kiertotaloutta, ja talosta valmistunut laaja kiertotalous- ja ilmastoselvitys on nyt valmistunut. Voit lukea sen täältä.

Teräsprofiilit kaikkeen rakentamiseen valmistaa Aulis Lundell Oy

Elämätön ja mittatarkka teräsranka toimii täydellisesti myös pientolojen runkoratkaisuna. Mitä kaikkea teräsprofiileista voi rakentaa? Mitkä ovat teräksen edut verrattuna esimerkiksi puurakentamiseen?

Lue lisää teräsprofiileista

Tutustu asuntomessukohteisiin virtuaalisesti

Messukoteihin tutustuminen jatkuu kuitenkin myös tapahtuman jälkeen, kun virtuaaliset Asuntomessut on avattu nyt kaikille. Virtuaalisilla Asuntomessuilla pääsee vierailemaan messukodeissa Lohjalla mm. virtuaalikierrosten, kuvagallerioiden ja kotien pohjapiirrosten myötä. Pääset tutkimaan taloja veloituksetta, kun rekisteröidyt täällä.

Lisäksi Huvila & Huussi Asuntomessuilla -erikoisjaksot ovat katsottavissa Nelosella ja Ruudussa 6.9. alkaen. Pian pääsemme siis tutustumaan myös Metti Forssellin ja Mikko Vesasen johtolla upeisiin messukoteihin - myös Pyörteeseen ja ProModiin - omalta kotisohvalta käsin!

Kaikki Lohjan asuntomessujen kiinnostavimmista kohteista Messuextra-lehdessä:

Messuextra 2021

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.