Topi Sahlström liittyi mukaan teräksiseen myyntitiimiin 

Topi Sahlström aloitti lokakuussa 2020 Aulis Lundell Oy:n aluemyyjänä. Topin tekee yhteistyötä niin rakennusliikkeiden kuin rakennuttajien kanssa. 

Topi Sahlström mukaan Aulis Lundell Oy:n myyntitiimiin

Topi on kotoisin Lohjaltavaikka asuukin tätä nykyä HelsingissäPalaaminen kotipaikkakunnalle työn merkeissä tuntuu mukavalta, vaikka uusi työ viekin häntä ympäri Etelä-Suomea. Lisäksi Topin voi välillä löytää Liune Galleriasta, Helsingin Fleminginkadulta. Lundell Oy:n seinän sisään liukuvien Liune-ovien showroom on avoinna joka viikko tiistaista torstaisin klo 12–18.  

Edellisessä työssään autokauppiaana Topi tottui vauhdikkaaseen myyntityöhön, ja aiemmista työpaikoista opitut projektinhallintataidot ovat olleet käytössä jo Aulis Lundell Oy:lläkin.  Monipuolinen kokemus myyjän työstä on eduksi uudessa roolissa, jossa pääsee tekemään yhteistyötä monenlaisten rakennusalan ammattilaisten kanssa. Lundell Oy:n innovatiivinen asenne ja esimerkiksi Liunen seinän sisään liukuva väliovi ovat ehtineet jo vakuuttaa Topin. 

Vapaa-ajallaan Topi rentoutuu niin kalastamalla Lohjanjärvellä, kuin vetäytymällä verstaalleen nikkaroimaan huonekaluja. Siitä, ettei vauhti pääse hiipumaan vapaa-ajallakaan, pitää huolen perheen 1-vuotias lapsi.  

Teräs materiaalina tuntuu Topista monipuolisemmalta kuin mitä usein voisi olettaa. Teräksen kierrätettävyys ja monikäyttöisyys ovat ominaisuuksia, joista hän mielellään kertoo asiakkaille. "Uudessa työssä parasta juuri nyt on, että aika ei käy pitkäksi, ja joka päivä oppii paljon uutta!" 

Topi Sahlström 
Aluemyyjä 
Rakennusliikkeet, Rakennuttajat 
050 535 1611 
topi.sahlstrom(at)aulislundell.fi  

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.