Täydennämme innovatiivista Liune väliovimyyntitiimiämme ja haemme

 MYYJÄÄ/MYYNTI-INSINÖÖRIÄ 

Työtehtäviin kuuluu LIUNE tilaratkaisun tilausten-ja tarjousten käsittely, tekninen neuvonta sekä muut monipuoliset tehtävät suomalaisen rakennusteollisuuden keskiössä.  

Rakennusalan koulutus on eduksi (esim insinööri AMK), mutta aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä koska koulutamme perusteellisesti tehtävään. Voit olla työuran alussa oleva tai jo työkokemusta omaava.

Sijaintisi voi olla Lohja tai Tampere.

Tarjoamme sinulle: 

  • huipputasoiset ja arvostetut tuotteet
  • kannustavan työilmapiirin sekä hyvän työyhteisön ja yhteishengen
  • tukea onnistumiseen esimieheltä ja kollegoilta
  • erinomaiset työterveyspalvelut ja terveysvakuutuksen
  • mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaisen rakentamisen ja ovimarkkinoiden keskiöön

Aulis Lundell Oy on vakavarainen ja innovatiivinen suomalainen perheyritys, joka sijaitsee Lohjalla Länsi-Uudellamaalla.

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovausteknologialla valmistettavien teräsprofiilien valmistamiseen, kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä seinän sisään liukuvien väliovien valmistukseen.  Seinän sisään liukuva väliovi on asumisen ja tilankäytön mullistava innovaatio, jolla on neliöiden tehokäyttöä korostavan suunnittelun lisääntymisen myötä mahdollisuus kehittyä uudeksi ovistandardiksi. Yhtiö on yksityinen perheyritys ja on toimittanut rakennusteollisuudelle kuumasinkitystä teräsohutlevystä rullamuovaamalla valmistettuja LUNDELL-PROFILE -tuotteita jo vuodesta 1980. Yhtiön päämarkkina-alue on kotimaa.

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.