Tule moikkaamaan meitä Asuntomessuille Lohjalle ProModiin ja Pyörteeseen!

Kesä 2021

Kesä on lämmittänyt mukavasti, vaikka varsinainen lomakausi on vasta aluillaan.

Meillä Saukkolassa tuotannon väki lomailee viikon 29, jollon tehtaalta ei lähde tavaratoimituksia. Myynti sen sijaan toimii ja on tavoitettavissa koko kesän kaikkina arkipäivinä. 

Nähdään Lohjan asuntomessuilla!

Olemme näkyvästi mukana Lohjan Asuntomessuilla 9.7.2021 alkaen. Olemme rakennuttaneet Lohjan Hiidensalmen asuntomessuille kaksi teräsrunkoista taloa, ProModin ja Pyörre-talon. Molempien talojen lopputuloksissa konkretisoituu yrityksemme neljänkymmenen vuoden aikana kertynyt kokemus, innovatiivisuus ja osaaminen.

Kohde numero 2 - ProModi

ProModi

Asuntomessujen kohde numero kaksi on yksikerroksinen omakotitalo, jonka huoneistoala on 105,5 m². Puinen julkisivu kätkee sisäänsä teräsrunkoisia moduuleita, joista talo on koottu. Talon kuusi moduulia tuotiin asuntomessualueelle huhtikuun lopulla, ja viimeistely tehtiin parissa viikossa tontilla. Moduulirakentamisella saa siis nopeasti valmista.

ProModissa on kolme makuuhuonetta, yhdistetty olohuone ja keittiö, kodinhoitohuone, sauna, kaksi wc-tilaa, autotalli, pyöräkatos ja varasto. Talo on suunniteltu vuokralaisille, jotka arvostavat taidetta ja viihtyvät esteettömässä ja viihtyisässä kodissa. Väliovina ProModissa ovat tilaa tuovat Liune-ovet, jotka liukuvat teräsrunkoisten väliseinien sisään.

ProModissa esitellään uusia sisustuskokonaisuuksia, joissa myös rakenteet ovat osana sisustusta. Kuvataiteilijat Johanna Oras ja Lotta Sirén sekä valokuvataiteilija Nina Kellokoski saivat kukin oman huoneen, jonka he ovat sisustaneet oman näköisekseen. Kun asuntomessut heinäkuussa avautuvat, alkaa leikkimielinen kilpailu siitä, minkä huoneen sisustus puhuttelee eniten. Arvontaan voi osallistua seuraamalla instagram-tiliä tai nappaamalla qr-koodi ProModissa ja kertomalla oma suosikki näistä upeista huoneista.

ProModin taiteelliset huoneet - arvonta

Kohde numero 7 - Pyörre-talo 

Yksi asuntomessujen vetonauloista on kohde numero seitsemän, teräsrunkoinen yksikerroksinen erillispientalo Pyörre, jossa on lämmitettyä huonealaa 160 m2. Talo on suunniteltu pariskunnalle, joka haluaa elää inspiroivassa, toimivassa ja persoonallisessa kodissa, jossa kiertotalous toteutuu uudella tavalla.

Pyörre-talon kevytrakennetekniikasta vastaa Lohjalaisen terästehtaan innovatiivinen tiimi ja arkkitehtuurista lohjalainen huippuammattilainen, Matti Kuittinen. Siksi se, että Pyörre rakentui juuri Lohjalle, ei ole sattumaa. Rakennuksen syntyä ohjasi vähähiilinen rakentaminen, eli materiaalivalinnoissa ja tuotevertailuissa on pyritty selvittämään kierrätettyjen raaka-aineiden osuudet tai on käytetty kierrätettyjä raaka-aineita. Pyörre-talosta on tehty selvitys ilmastosta ja kiertotaloudesta, ja siitä käy mm. ilmi, että taloon käytetyistä materiaaleista yli 80 prosenttia voidaan käyttää uudelleen tai hyödyntää. Lue koko laajennettu ilmasto- ja kiertotalousselvitys täältä.

Simpukkamaisen rakennuksen erkkeri-ikkunat ja sisäpiha on suunnattu kohti kauneimpia järvinäkymiä. Pyörre-talo on sisältä samaan aikaan avara, tyylikäs ja ylenpalttinen. Taide on kaikkialla läsnä; kuvataitelija Johanna Oraksen kädenjälki näkyy niin tapeteissa, tauluissa, lattiassa, ovissa, ja pienesineissä. Lisää tietoa Pyörre-talosta täällä.

Aulis Lundell Oy:n valmistamia tuotteita löytyy myös useista muista asuntomessukodeista. Tilaa tuovat Liune-väliovet liukuvat väliseinässä olevan teräksisen runkoelementin sisään, eivätkä käänny tielle. Liune-ovet antavat lisää seinä- ja lattiapinta-alaa käyttöön ProModin ja Pyörre-talon lisäksi myös kohteissa nro 5: Lammi Kivitalon Lohjan Saarenta, nro 15: Ainoakodin Ainoa Fiksu, nro 16: Designtalo Idyll ja nro 26: Honkatalon Villa Hopeapuu.

Kaikki Lohjan asuntomessujen kiinnostavimmista kohteista Messuextra-lehdessä:

Messuextra 2021


Tule tutustumaan teräsrunkoisiin ProModi ja Pyörre-taloihin, ja moikkaamaan meitä! 

Liput asuntomessuille kannattaa ostaa etukäteen. Kävijämäärät ovat rajoitettuja, jotta turvallinen messuvierailu voidaan taata jokaiselle.     

Osta itsellesi asuntomessulippu täältä!

 

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.