Tuulettuva ruode Koolari hattulista profiili htl Aulis Lundell Oy

Tuulettuvat teräsruoteet luotettavasti kotimaiselta valmistajalta

Tuulettuvat teräsruoteet Aulis Lundell Oy

Käyttökohteeseen tarkalleen valittu teräs ja muoto tuovat merkittäviä säästöjä ja elinkaarilaatua rakennuksiin. Jokainen säästetty painoyksikkö keventää rakenteita ja pienentää kuljetuskustannuksia.  Tuulettuvat ruoteet valmistetaan rullamuovausteknologialla Aulis Lundell Oy:n Saukkolan tehtaalla tuotenimellä Koolari®-hattulista. Tuotteet toimitetaan mittatarkkoina, luotettavasti ja nopeasti rakennuspaikalle. Kaikki Koolari® -profiilituotteemme ovat CE-merkittyjä.

Tuulettuvien ruoteiden materiaali, teräs, on 100% kierrätettävää. Tarvittaessa jokainen profiili voidaan irrottaa ja käyttää uudestaan. Kevyt ja säänkestävä teräsruode tuo rakennustyömaille lisää ergonomiaa ja varastointikin onnistuu ulkona, kun kosteusvahingon vaaraa ei ole.

Tuulettuvien ruoteiden faktat

  • Arvioitu toimitusaika 1-2 viikkoa
  • Materiaali DX51D+Z
  • Pituus 3300 mm tai määrämitta kohteen mukaan >1000 m erät
  • Leveydet: 40-100 mm
  • Korkeudet: 16-50 mm
  • Ainevahvuudet: 0,75-2,00 mm
  • Valmistusmetodi: rullamuovausteknologia

HTL Ruoteilla on useita käyttötarkoituksia koolausprofiilina, esimerkiksi rakennusten julkisivut, ulko- ja sisäseinät, katot, alakatot, lattiat, tuennat tai verhoukset. Tuulettuvan Koolari® -ruodeprofiilin avulla ristiinkoolaus voidaan muuttaa yksikerrosratkaisuksi. Ekologinen ja kevyt teräsrakenne antaa hyvän alustan tuulettuville levyrappausjärjestelmille. Koolaustyö nopeutuu huomattavasti ja korroosiota ehkäisevän rungon pitkäaikaiskestävyys on markkinoiden paras.

HTL paloprofiili-ruoteella estetään palon eteneminen. Laippojen epäkeskeinen rei'itys estää liekin suoran etenemisen ja hidastaa lämmön nousua.

Koverat ja kuperat Pyörre-profiilit soveltuvat hyvin kaareviin muotoihin. Profiilin muoto valmistetaan kohteessa tarvittavan säteen mukaan tilauskohtaisesti. Materiaalivaatimukset tarvittaessa myös C4- ja C5 -luokiteltuihin rakenteisiin.

Referenssejä

Triplan rakennusprojektiin upposi 10 km Aulis Lundell Oy:n Koolari®-hattulistaa. Lue lisää»

Case-esite Jätkäsaaren Victoria-korttelista PDF

Case-esite OP Vallila PDF

Ohjeita

Koolari-julkisivutuoteperheen suunnitteluohje PDF

Tuulettuva seinärakenne PDF

Tuulettuva seinärakenne DWG

Tutustu tuotteisiin »

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.