Yritys | Aulis Lundell

Aulis Lundell Yritys

Yritys

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovausteknologialla valmistettavien teräsprofiilien valmistamiseen, kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä jatkojalostettujen tuotteiden kuten elementtien valmistukseen. Yhtiömme on yksityinen perheyritys, olemme toimittaneet rakennusteollisuudelle kuumasinkitystä teräsohutlevystä rullamuovaamalla valmistettuja LUNDELL-PROFILE -tuotteita jo vuodesta 1980. 

Yhtiön päämarkkina-alue on kotimaa. Toimimme hyvien liikenneyhteyksien varrella Lohjalla Länsi-Uudellamaalla

Yhtiömme toimii jatkuvan kehityksen periaatteella. Kokonaislaadun kehittämisessä avainasemassa on sertifioitu ISO 9001:2015 -laatujärjestelmämme. Valmistamme ja toimitamme tuotteet aina räätälöityjen asiakasmittojen mukaan, nopeilla ja luotettavilla toimituksilla.

Kevytrakennejärjestelmien voimakas kehitystyö yhteistyössä ammattilaisten kanssa takaa parhaat mahdolliset edellytykset rakentaa terveitä ja turvallisia rakennuksia. Pitkäjännitteinen kehitystyömme rakennusten elinkaarilaadun parantamiseksi tuo uusia ratkaisuja nyt ja tulevaisuudessakin kuten sisärakentamisen Liune Door -liukuovielementtien ratkaisut tai julkisivujen uudet rakennejärjestelmät.

Sertifikaatti Aulis Lundell Oy

Suomen vahtimmat platina 2021 Aulis Lundell

Aulis Lundell Oy on saavuttanut korkean, Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa- luokituksen.

Teräsrakenneyhdistyksen jäsen

Kuulumme Suomen Teräsrakenneyhdistykseen

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Liunen tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.